Vogelmuur Broodjes

Gepubliceerd op 4 mei 2020 om 20:48

Ingrediënten:

  • 2 handen vol met vogelmuur
  • 250 ml karnemelk
  • 500 gram bloem
  • 20 gram gist
  • 100 gram boter
  • snufje zout

Bereiding:

  • Was de vogelmuur en snij deze klein.
  • Voeg de vogelmuur toe aan de karnemelk en puree deze.
  • Kneed de overige ingrediënten met deze melk to een soepel deeg.
  • Vorm hiervan kleine bolletjes en zeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Laat dit 20 minuten rijzen
  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Bak de broodjes 20 á 25 minuten in de oven.

Tip: Bestrijk de broodjes voor het bakken met iets water en bestrooi ze met wat geplette kruidenzaadjes

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.