Zevenblad Pesto

Gepubliceerd op 2 mei 2020 om 20:40

Ingrediënten

  • 3 flinke handen zevenblad alleen de blaadjes (hoe jonger, hoe beter)
  • 1 teentje knoflook fijngesneden
  • 40 gram pijnboompitten
  • 60 gram parmezaanse kaas geraspt
  • olijfolie
  • citroensap naar smaak
  • peper en zout naar smaak

Bereidingswijze

  1. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan en laat deze vervolgens afkoelen.
  2. Maal in een keukenmachine de zevenbladblaadjes, pijnboompitten, knoflook, en Parmezaanse kaas met een beetje olijfolie tot een gladde massa.
  3. Voeg zoveel olijfolie toe totdat je de voor jou gewenste dikte hebt.
  4. Breng de pesto nu op smaak met een beetje citroensap, peper en zout.

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.